Team OPEN.satisfaction

OPEN.satisfaction is opgericht door een aantal enthousiaste ECM-experts. Samen met ontwikkelaars, projectmanagers en consultants vormen zij het team dat u begeleidt bij ontwerp, implementatie en beheer.

Al onze medewerkers zijn gedreven om voor u het beste resultaat te behalen. Persoonlijke betrokkenheid en korte doorlooptijden zijn onze kracht. Dankzij de diversiteit in het team, kunnen we vrijwel altijd voorzien in de juiste deskundige op de juiste plaats.

Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze huidige vacatures.

Enterprise Content Management

OPEN.satisfaction levert Enterprise Content Management oplossingen. Van project management, ontwerp, implementatie en beheer tot en met hosting van onze standaard producten. We zijn daarbij experts op gebied van Alfresco en Kofax.

OPEN.satisfaction staat voor

Captains of history

Open.nl Software Group behoort als Captain of History tot een bijzonder netwerk van bedrijven dat het Nationaal Archief helpt om de tentoonstellingen, onderwijsprogramma’s en andere publieksactiviteiten te realiseren. Zo maken de Captains of History bijvoorbeeld het gratis busvervoer van basisscholen in Zuid-Holland naar het Nationaal Archief in Den Haag mogelijk.