Succesvolle Alfresco training in Leeuwarden

Om de kennis op het gebied van Alfresco te verdiepen heeft Gemeente Leeuwarden in samenwerking met OPEN.satisfaction een training georganiseerd. Op basis van diverse vragen vanuit de deelnemersgroep werd er gedurende de dag ingegaan op verschillende onderwerpen. Dit liep uiteen van configuratiemogelijkheden tot best practices rondom beheer van Alfresco Share.

De Alfresco training werd naast de Gemeente Leeuwarden ook bezocht door een afvaardiging van de Gemeente Utrecht en Gemeente Steenwijkerland. “We hadden voorafgaand aan deze dag een hele lijst vragen die gedurende de sessie allemaal zijn beantwoord. Het bleef niet alleen bij uitleg, maar er werd meteen in Alfresco gedemonstreerd hoe we bepaalde onderdelen kunnen inrichten. Erg praktisch” aldus Siard Aal, Functioneel Beheer Website & Digitale Dienstverlening gemeente Leeuwarden.

“We geven regelmatig Alfresco trainingen maar het delen van kennis in een gezamenlijke sessie met meerdere gemeenten is geweldig. De kruisbestuiving en dialoog over best practices voor het beheren en inrichten van Alfresco is voor alle deelnemers nuttig” aldus Peter Molendijk, Managing Partner OPEN.satisfaction.