Rondetafelsessie i.s.m. Xillio – ‘Migraties van en naar Alfresco’

Als uw organisatie kiest voor een nieuw Document Management Systeem (DMS) dan is het een logische stap om de content van uw huidige DMS te migreren naar het nieuwe DMS. Om een start te maken met de migratie moet eerst in kaart worden gebracht welke content aanwezig is in uw huidige DMS en welke content en metadata mee moet naar de nieuwe omgeving.

Naast een DMS hebben veel organisaties content op netwerkschijven staan die veelal tegen hoge kosten decentraal worden beheerd. Denk bijvoorbeeld aan e-mails, Word documenten, Excel bestanden, video’s, afbeeldingen, audiobestanden en vele andere documenten die lokaal zijn opgeslagen bij een gebruiker of netwerkschijf. Vanuit kostenefficiëntie is het logischer om dit op een centraal platform, zoals Alfresco, te beheren.

In beide bovenstaande gevallen gaat het om grote hoeveelheden data die ongestructureerd is opgeslagen. Experts schatten in dat zelfs 60 tot 80 procent van alle data in een organisatie ongestructureerd is.

Alfresco connector

Om deze ongestructureerde data over te zetten van of naar Alfresco bieden Xillio en OPEN.satisfaction de oplossing. Door middel van het Content ETL Platform en de Alfresco connector kan ongestructureerde data gemakkelijk overgezet worden van en naar Alfresco.

Hierbij is er de mogelijkheid om duplicaten en versies te herkennen evenals automatische classificatie toe te passen. Door middel van analyses is er in elke stap in de migratie te zien wat de resultaten zijn om verzekerd te zijn van een correcte migratie.

Gratis kennissessie

Om dit toe te lichten organiseert OPEN.satisfaction in samenwerking met Xillio een ronde tafel ‘Migratie van en naar Alfresco’. Op woensdag 7 september 2016 leert u hoe u met behulp van Analyse, Metadata, Classificatie en Migratie een Informatiestrategie kunt opstellen om waardevolle content uit uw informatiechaos te halen en daarmee uw migratie naar Alfresco kunt laten slagen.

Wanneer: woensdag 7 september

Tijd:  12.00 uur tot 15.30 uur

Waar: Julianalaan 15, Hilversum (Xillio Hoofdkantoor)

Aanmelden: https://www.xillio.com/nl/about-us/events