OPEN.satisfaction bezoekt Alfresco Summit 2013

 Van 4 tot en met 7 november vindt de jaarlijkse Alfresco Summit plaats in Barcelona. Ontwikkelaars, consultants en klanten die werken met Alfresco ontmoeten elkaar daar. In vier dagen komen ze tijdens diverse sessies en workshops alles te weten over de stand van zaken en ontwikkelingen van Alfresco. Het thema dit jaar is Put your content to work.

OPEN.satisfaction reist in november met 6 personen af naar de Alfresco Summit. “Vorig jaar zijn we met het team naar Berlijn geweest voor dit event. Omdat het zo waardevol is, gaan we ook dit jaar weer met een groep collega’s. Het is enerzijds leerzaam om de nieuwste ontwikkelingen binnen Alfresco te zien en anderzijds erg interessant om use cases van anderen te bekijken en onze kennis te delen,” aldus Silvion Moesan, managing partner.

OPEN.satisfaction zal tijdens de Alfresco Summit zijn postmanagementapplicatie OPEN.post tonen aan de Alfresco Community.

Meer informatie over de Alfresco Summit.

At Alfresco Summit, the audience contributes as much to the conference success as the presenters. Having experienced teams like OPEN.satisfaction attend Alfresco Summit is what makes it great. Richard Esplin (Manager Of Community Technology Afresco)