Informatie delen

Het OPEN.intranet biedt u de mogelijkheid om binnen uw organisatie informatie te delen. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week kunnen uw medewerkers vanaf elke locatie mededelingen, informatie en documenten benaderen om in te zien, toe te voegen en aan te passen. OPEN.intranet is gebaseerd op Alfresco.

Met het OPEN.intranet heeft u een eigen intranet waarop u gerust alle informatie kunt plaatsen die u beschikbaar wilt stellen aan uw medewerkers. Deze informatie zorgt ervoor dat uw medewerkers goed geinformeerd zijn over de organisatie en een stap voor zijn op uw klanten die enkel toegang hebben tot uw bestaande website.

Diverse mogelijkheden

Voorbeelden van standaard onderdelen voor uw intranet zijn: Nieuwsberichten, telefoonboek/smoelenboek, documenten, Wiki, forum & blog. Daarnaast kan OPEN.satisfaction in overleg met u een intranet op maat maken zodat deze perfect aansluit bij de wensen en eisen van uw organisatie. Voor een vrijblijvende offerte of gesprek kunt u contact opnemen door te klikken op onderstaande link.