Eenvoudig digitaliseren met Kofax Capture

Door documenten te scannen en digitaal beschikbaar te stellen, bespaart een organisatie tijd en kosten. Bovendien is de software nauwkeurig en het aanbod aan functionaliteiten groot.

Kofax Capture is een veelzijdig platform dat ondersteuning biedt aan het secure digitaliseren van alle typen van inkomende documenten en informatie. Zowel aan de voorkant van een organisatie, als ook binnen een bedrijfsproces. Kofax Capture ondersteunt business processen door documenten en formulieren via geavanceerde herkenningstechnieken en optimalisatie om te zetten in accurate informatie. Deze kan aangeleverd worden in alle line of business applicaties, workflows, repositories en databases.

Het maakt niet uit of de informatie op papier of elektronisch wordt aangeleverd, centraal of decentraal; Kofax Capture helpt deze informatiestromen snel en accuraat te verwerken zodat het bedrijfsproces maximaal ondersteund wordt.

Kofax implementatie en advies

OPEN.satisfaction implementeert Kofax oplossingen en adviseert organisaties over het verbeteren van software-, project- of organisatie-issues. Kofax Capture is eenvoudig in installatie, configuratie en gebruik. Hiernaast kunt u ook gebruik maken van overige Kofax modules en Kofax koppelingen. Met deze koppeling kunnen er documenten vanuit Kofax (inclusief metadata) doorgezet worden naar diverse Document Management Systems.