Kofax training Govunited gemeenten

Kofax en GovUnited
Verschillende GovUnited gemeenten gebruiken al enige jaren Kofax om de inkomende post en andere fysieke documentstromen te digitaliseren en te archiveren. Vanuit diverse gemeenten was er vanuit de afdelingen DIV en functioneel beheer een behoefte ontstaan om meer te weten komen over de mogelijkheden die Kofax Capture en KTM bieden.

Kofax training
OPEN.satisfaction, partner van Kofax, is gevraagd om een training te faciliteren. Naast implementatiediensten en coaching van DIV organisaties rondom digitaal ondersteund werken levert OPEN.satisfaction uitgebreide trainingen op het gebied van Kofax en Alfresco. Door de diepgaande kennis van beide systemen en de kennis van de Govunited inrichting vormt OPEN.satisfaction dan ook een uitstekende partij voor training en ondersteuning over de hele digitale keten van slim scannen tot digitale archivering.

Begin september heeft de training plaatsgevonden voor een enthousiaste groep van zeven medewerkers vanuit verschillende gemeenten zoals Berkelland, Westerveld en Rheden. Tijdens deze training zijn verschillende onderwerpen aan bod gekomen en is er naast Kofax Capture ook ingegaan op de KTM module van Kofax. “Met KTM kan onze postkamer slim scannen door de vergaande technologie voor automatische herkenning en classificatie van gedigitaliseerde documenten”, aldus Niels Komen van de Gemeente Berkelland.