Kennis delen én beheren bij Tentoo dankzij OPEN.satisfaction

Werknemers besteden wekelijks meer dan 10% van hun tijd aan het zoeken naar informatie. Deze tijd kunnen ze natuurlijk beter gebruiken. Daarom zijn steeds meer bedrijven op zoek naar oplossingen om hun documenten overzichtelijk en in één systeem op te slaan. Het bedrijf Tentoo was hier ook naar op zoek.

Silvion Moesan is één van de oprichters van OPEN.satisfaction en schetst het probleem waar OPEN.satisfaction de oplossing voor biedt. “Kennis maakt een bedrijf onderscheidend. Diezelfde kennis wil men intern én extern delen. Maar kennis binnen bedrijven groeit en daarmee ook de hoeveelheid documenten en e-mails die zich binnen de organisatie bevinden. Veel bedrijven worstelen daarmee. Hoe worden die documenten opgeslagen, hoe kunnen ze eenvoudig worden opgezocht en hoe beheers je de versies van die documenten?”

Sinds de zomer van 2010 biedt OPEN.satisfaction diverse oplossingen voor ‘het opslaan van informatie uit allerlei systemen in één centraal systeem’. Zo ontwikkelde OPEN.satisfaction zich tot expert op het gebied van Enterprise Content Management (ECM): het beheren van ongestructureerde informatie binnen een onderneming.

Specialisten in huis

Voor de volledige ontzorging van haar klanten, biedt OPEN.satisfaction advies, training en support. Ook kan zij de hosting verzorgen van online systemen. Moesan: “Wij hebben specialisten in huis die bij bedrijven langsgaan én/of op afstand de technische zaken regelen.” De salarisadministratie van deze specialisten worden via Tentoo verzorgd. Moesan: “Onze eerste medewerkers werden verloond via payrolling van Tentoo. Als start-up hielden we daarmee de vrijheid om onze onderneming te laten groeien. De administratieve zaken werden ons uit handen genomen.”

Inmiddels is het personeel vast in dienst gekomen en blijft OPEN.satisfaction doorgroeien. “De HR-tak van Tentoo verzorgt nog steeds de salarisadministratie van ons vast personeel. De overstap van flexibele naar vaste verloning kon door Tentoo zelf worden geregeld en dat verliep voorspoedig. Zo konden wij onze focus blijven houden op ondernemen en de ontwikkeling van ons bedrijf.”

Van klant naar leverancier

Naast klant is OPEN.satisfaction sinds kort ook leverancier van Tentoo.
Algemeen Directeur Paul den Ronden van Tentoo: “Wij zochten een partner en een online systeem die ons konden helpen bij het optimaal beheren van onze kennisdocumenten. Bestanden die we eenvoudig kunnen beheren, intern en extern delen en snel kunnen opzoeken. Silvion en zijn team gaven ons daarin goed advies en begeleiding. Binnen planning en budget hebben we het systeem Alfresco naar eigen inzicht kunnen inrichten en gebruiken. Dat biedt ons de rust en het vertrouwen om onze up-to-date kennisdocumenten met elkaar én met onze klanten te delen.”

Over Tentoo:
Tentoo is het eerste payroll bedrijf van Nederland. Met onze payroll dienst ondersteunen wij sinds 1992 flexwerkers, freelancers, zzp’ers en werkgevers van klein tot groot. Zo ervaren zij geen zorgen, risico’s en belemmeringen rondom uitbetalingen en werkgeverschap. Met 23 jaar ervaring weten wij precies hoe wij hen met payroll onbekommerd kunnen laten ondernemen!

Werkgevers en freelancers die kiezen voor payroll van Tentoo kunnen rekenen op gemak, maximale flexibiliteit en uitstekende service.

Kijk op www.tentoo.nl voor meer informatie.