Innovatiecongres: samen voor dezelfde zaak

Innovatiecongres: samen voor dezelfde zaak

Tijdens het Innovatiecongres op maandag 5 oktober in Mediaplaza (Jaarbeurs Utrecht) worden er diverse kennissessies aangeboden door PinkRoccade Local Government in samenwerking met haar partners.

Kofax en OPEN.satisfaction zullen hier ook een kennissessie verzorgen met de titel ‘Samen voor dezelfde zaak’. Deze sessie vindt plaats om 13.30 uur.

Wilt u zich inschrijven? Dit kunt u doen door op deze link te klikken: Inschrijven

Kennissessie: Samen voor dezelfde zaak
Verbeteren van dienstverlening

In het gemeentelandschap van de toekomst is de digitale beschikbaarheid van informatie vanzelfsprekend. Zowel burgers, bedrijven als ambtenaren profiteren daarvan. Burgers en bedrijven willen tijd- en plaatsonafhankelijk inzicht hebben in hun ‘zaak’ en alle documenten die daar bij horen. De gemeenteambtenaar wil zijn burgers en bedrijven beter en sneller van dienst kunnen zijn.

Een verandering van denken en werken

Was zaakgericht werken in eerste instantie vooral gericht op het verbeteren van de dienstverlening, steeds vaker zijn er ook andere belangen zoals bezuinigingen of interne procesverbetering. Zaakgericht werken is daardoor een onderwerp dat bij veel gemeentelijke organisaties hoog op de agenda staat. Het is ook een onderwerp waar veel discussie over is. Tussen leveranciers, adviseurs, KING en zelfs tussen gemeentelijke afdelingen onderling. We staan vandaag dan ook nadrukkelijk stil bij de aansluiting van de vak afdelingen op de keten van zaakgericht werken.

Papierloos werken met Kofax

Digitalisering van werkprocessen en documenten draagt bij aan ‘zaakgericht werken’, een efficiënte bedrijfsvoering en het terugdringen van papieren werkstromen. OPEN.satisfaction zal in samenwerking met PinkRoccade Local Government en Kofax de laatste ontwikkelingen laten zien op het gebied van scan en data capture oplossingen; hoe sluiten deze ontwikkelingen aan op de volledige keten van zaakgericht werken? Door documenten te scannen en digitaal beschikbaar te stellen kan een organisatie forse besparingen realiseren in tijd, geld en efficiency. Bedrijfskritische informatie die bij een bedrijf binnenkomt kan met de Kofax software nauwkeuriger, sneller en kostenbesparend worden verwerkt.

Programma

Afhankelijk van uw eigen keuze(s) begint uw persoonlijke programma op maandag 5 oktober om 09.45 of 12.30 uur. Als u enkel kiest voor de kennissessie ‘Samen voor dezelfde zaak’ wordt u hartelijk ontvangen vanaf 12.30 uur met een netwerklunch. Uiteraard nodigen we u graag uit om de aansluitende innovatiesessie en netwerkborrel ook bij te wonen.

  • 09:30 uur Ontvangst
  • 09:45 uur Opening & finale PinkValley 2015 (plenair)
  • 10:30 uur Diverse kennissessies
  • 12:30 uur Netwerklunch
  • 13:30 uur Diverse kennissessies, o.a. ‘Samen voor dezelfde zaak’
  • 15:30 uur Innovatiesessie (plenair)
  • 16:15 uur Netwerkborrel

Het belooft een interessante dag te worden, met waardevolle informatie die u niet wilt en mag missen! Deelname is voor u kosteloos.

U bent er toch ook bij?