Gemeente Teylingen bespaart tijd met rapportagetool van OPEN.satisfaction

OPEN.satisfaction heeft een rapportagetool ontwikkeld voor gemeente Teylingen. De rapportagetool zorgt voor de vergelijking tussen de inrichting van het Records Management gedeelte binnen Alfresco en de inrichting binnen iNavigator. De rapportagetool genereert rapportages uit Alfresco, het Document Management en Records Management systeem, dat in gebruik is bij de gemeente Teylingen.

“Meerdere Govunited gemeenten hebben de vergelijking tussen Alfresco en iNavigator handmatig verricht en hier meerdere dagen aan besteed, met de hulp van de rapportagetool is de vergelijking een fluitje van een cent” aldus Jim Middendorp, Afdeling Interne Service en Informatie, Team Informatiebeheer en Functioneel Beheer gemeente Teylingen. “Deze tool kunnen we nu inzetten bij elke update van iNavigator en dit bespaart ons een hoop tijd in de toekomst”.

Silvion Moesan, Managing Partner OPEN.satisfaction, vult aan: “Wij hebben al vaker extra functionaliteiten en tools ontwikkeld voor de gemeente Teylingen en andere Govunited gemeenten voor werkzaamheden die ze anders handmatig moesten uitvoeren. Wij proberen onze oplossingen generiek op te zetten zodat meerdere Govunited gemeenten dezelfde functionaliteiten en tools kunnen gebruiken”.