Voeg direct e-mails toe aan een zaak met de OPEN.email Alfresco connector voor Microsoft Outlook.

Zaakgericht werken is kennismaken met nieuwe stromen van informatie, zoals communicatie via e-mails. Inkomende en uitgaande e-mails bevatten vaak belangrijke informatie, welke bijdraagt aan de behandeling van een zaak. Echter kunnen deze e-mails meestal niet op eenvoudige wijze aan een zaak toegevoegd worden. Dit leidt vaak tot het printen en opnieuw digitaliseren van de e-mail. Dit kost veel tijd, papier en legt extra druk op bijvoorbeeld een DIV-afdeling.

OPEN.email biedt de oplossing voor het toevoegen van e-mails aan een zaak. Dankzij de volledige integratie met Outlook blijven medewerkers binnen een vertrouwde applicatie, met als voordeel dat e-mails zaakgericht gearchiveerd worden.

Vanuit een e-mail kan eenvoudig een nieuwe zaak geïnitieerd worden of kan de e-mail met eventuele bijlagen gekoppeld worden aan een bestaande zaak. De behandelaar heeft de mogelijkheid om metadata zoals titel, ontvangstdatum en documenttype van de e-mail en iedere bijlage direct toe te voegen vanuit Outlook.

Indien er een koppeling aanwezig is met een gegevensmagazijn, is OPEN.email ook in staat nieuwe zaken aan te maken op basis van gevalideerde persoonsgegevens. Zo wordt de e-mail met bijbehorende bijlagen altijd gevonden in Alfresco en het zaaksysteem.