Voeg direct e-mails toe aan een zaak met de OPEN.email Alfresco® connector voor Microsoft Outlook®.

Zaakgericht werken is kennismaken met nieuwe stromen van informatie, zoals communicatie via e-mails. Inkomende en uitgaande e-mails bevatten vaak belangrijke informatie, welke bijdraagt aan de behandeling van een zaak. Echter kunnen deze e-mails meestal niet op eenvoudige wijze aan een zaak toegevoegd worden. Dit leidt vaak tot het printen en opnieuw digitaliseren van de e-mail. Dit kost veel tijd, papier en legt extra druk op bijvoorbeeld een DIV-afdeling.

OPEN.email biedt de oplossing voor het toevoegen van e-mails aan een zaak. Dankzij de volledige integratie met Outlook® blijven medewerkers binnen een vertrouwde applicatie, met als voordeel dat e-mails zaakgericht gearchiveerd worden.

Vanuit een e-mail kan eenvoudig een nieuwe zaak geïnitieerd worden of kan de e-mail met eventuele bijlagen gekoppeld worden aan een bestaande zaak. De behandelaar heeft de mogelijkheid om metadata zoals titel, ontvangstdatum en documenttype van de e-mail en iedere bijlage direct toe te voegen vanuit Outlook®.

Indien er een koppeling aanwezig is met een gegevensmagazijn, is OPEN.email ook in staat nieuwe zaken aan te maken op basis van gevalideerde persoonsgegevens. Zo wordt de e-mail met bijbehorende bijlagen altijd gevonden in Alfresco® en het zaaksysteem.